2020… een cadeau of een uitdaging?

Wordt 2020 een cadeau of een uitdaging voor je?

We zijn alweer 2 weken onderweg in 2020, een jaar met veel mogelijkheden voor een meer vrijer en moeiteloos leven.
Het afgelopen jaar kende een aantal sterke energieën van bewustzijnsverhoging. Denk aan de leeuwenpoort van 8 augustus die voor veel mensen een nieuwe fase van krachtig zijn bracht, en die de toon al zette voor 2020.

Er is een verschuiving van dualiteiten (waar altijd strijd in zit) naar polariteiten. Twee kanten van hetzelfde die zorgen dat er energie kan stromen richting het bewustzijn van het aquariustijdperk.
Het tijdperk dat niet meer gaat over wat iemand of een groep je opdroeg, maar wat gaat over vrijheid van keuze. Over jou in samenwerking met anderen vanuit je hart.
Om daar te komen is er de combinatie van healing en bewustwording nodig. Healing om blokkades of verstrikkingen weg te halen en bewustzijn om patronen te doorbreken en een nieuwe weg in te slaan.

Ik heb het gemerkt bij KARAH. Bij de klankmeditaties was er een verschuiving van ontspanning naar healing en in individuele sessies heb ik het afgelopen jaar heel veel met visualisaties gewerkt waarin nare ervaringen uit dit leven of een vorig leven geheald werden.

Informatie uit je onbewuste naar voren halen.

Ik noemde ze visualisaties maar ze zijn zoveel meer dan dat. Door bepaalde vragen te stellen en jouw energie te lezen volgens een bepaalde procedure breng ik je naar die plek van je onderbewuste waar een verstrikte nare ervaring zit.
Zo’n ervaring die onbewust is neem je mee in je huidige leven waardoor je ergens in vastloopt: je werk, je relatie, je contact met anderen …

Neem Hannah, een cliënt van een tijdje geleden. Een prachtige vrouw die steeds vaker het gevoel had dat er “iets zat” dat maakte dat ze niet volop leefde.
Met een visualisatie kwam ze in een vorig leven waar ze traumatische ervaringen had meegemaakt en toen hoopte dat het maar snel voorbij zou zijn. Dat gevoel zat er in dit leven ook nog, ergens in het onderbewustzijn.
Toen het naar voren kwam kon dat geheeld worden en was het weg uit dit leven.

Ik begeleid al 30 jaar mensen die verdrietige en nare gebeurtenissen hebben meegemaakt: huiselijk geweld, seksueel misbruik, afwijzing door hun ouders, niet gezien worden door anderen, niet mogen zijn zoals je bent, enzovoorts.

Het is niet voor niets dat het afgelopen jaar bij veel mensen herinneringen naar boven zijn gekomen die hiermee te maken hebben. Het is niet voor niets dat ze juist nu zichtbaar kunnen worden. Het bewustzijnsniveau waarin we nu leven geeft dat we eraan toe mogen zijn om ze te healen en te doorbreken.

Evenwicht in 2020.

We zijn begonnen aan een jaar, maar ook aan een nieuw decennium, en wat voor één. Twee keer het getal 2, samen een 4.
In de wetmatigheden van de natuur gaat het getal 4 over evenwichten in de vier polariteiten. Zowel tussen het mannelijke en vrouwelijke als het verleden en toekomst.
Evenwicht tussen de 4 elementen die we nodig hebben om vanuit onze kern te groeien: water, vuur, lucht en aarde.

De polariteiten komen samen in het hier-en-nu, waar “Zijn” de essentie is van alles.
Dit is dus hét jaar om te werken aan je balans, aan je Inner Self of aan je Higher Self. Niet voor niets starten beide trainingen die hierover gaan binnenkort. De tijd is rijp.

Werken aan jezelf geeft je veel maar voor iedereen is het vertrekpunt, en dus ook waar je uitkomt, verschillend. Je gaat een proces aan waarin je je ontwikkelt tot wie jij in Wezen bent.
Voor de één een cadeautje dat het nu eindelijk kan, voor de ander een flinke uitdaging. Maar absoluut de moeite waard omdat nu de tijd rijp is.

Wat betekent 2020 voor KARAH?

Het jaar 2020 wordt bij KARAH het jaar van de integratie, waarin alles samen komt wat ik de afgelopen jaren heb mogen ontwikkelen.
Naast oude vertrouwde activiteiten zullen er een aantal nieuwe komen, waaronder een online aanbod voor hooggevoelige mensen die zichzelf beter willen leren begrijpen.
Wat blijft is dat ze allemaal gericht zijn op ontwikkeling, leiderschap en healing.
Wat KARAH te bieden heeft is de term ‘praktijk’ ontgroeid. Vanaf nu zal KARAH een Centrum zijn voor training, coaching en healing.

Voor individuele sessies in coaching en healing kun je altijd terecht. Maak simpelweg een afspraak via het contactformulier.
Daarnaast zijn de eerstvolgende activiteiten op een rij:

21 januari: Klankmeditatie met klankschalen en gongen. Deze is vol.
11 februari: Klankmeditatie met klankschalen en gongen. 
13 februari: Klankmeditatie met klankschalen en gongen. Deze is vol.
29 februari: Start van de training Live your Inner Self.
7 maart: Start van de training Live your Higher Self.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen