4 Manieren om jezelf te beschermen tegen negativiteit

Negativiteit, hoe komt het binnen?

Dat we veel straling van mobiele telefoons, wifi systemen enzovoorts om ons heen hebben die ons beïnvloeden, weten we eigenlijk allemaal al.
En heel vaak vinden we dat allemaal wel best, we willen ten slotte allemaal mobiel kunnen bellen vanaf de plek waar we op dat moment zijn. En je laptop meenemen de tuin in met een wifi versterker, zodat je e-mail kunt checken en dat mooie boek bestellen vanuit je achtertuin.

Waar deze blog ook over gaat is hoe je wordt beïnvloed door gedachten en emoties van een ander.
Wist je eigenlijk dat, wanneer je vlakbij iemand staat, de energie van die persoon ook in jouw aura komt? Dus dat, wat die persoon voelt of denkt, ook in jouw aura komt?
En dus via je aura ook in jouw bewustzijn? Meestal in je onderbewustzijn.

Hoogsensitief? Dan ben jij extra gevoelig. 

De hoogsensitieve mensen onder ons hebben hier meer dan gemiddeld mee te maken. Gevoelens en gedachten van een ander zijn voor hoogsensitieve mensen immers heel gemakkelijk te voelen. Sterker nog, veel beter te voelen dan hoe je je zelf voelt.
Als hoogsensitief persoon ben je bijna standaard met een ander bezig en haalt bijna standaard de energie van een ander binnen. Ook dus negatieve gevoelens van een ander die jij zomaar over kunt nemen.

Het kan heel lastig zijn om te herkennen wanneer een negatieve energie van jou is, of van een ander. Je kunt dat zeker leren, in de training KARAH Basis is het een onderdeel.
Je kunt jezelf ook beschermen tegen negativiteit van buitenaf. 4 Manieren om dat te doen zijn:

  • De aandacht bij jezelf houden. Train jezelf hierin, ook al lijkt het tegen je natuur in te gaan. Besef dat dit niet zo is maar dat je dat doet omdat je gewend bent omdat je zo empatisch bent of, als je hoogsensitief bent, je van nature gericht bent op de ander.
  • Bloesem remedies gebruiken. Er zijn bloesem remedies die negatieve energie van buitenaf tegenhouden, er zijn ook bloesem remedies die je helpen om van binnenuit je aura sterker te maken. Zodat jij beter bij jezelf kunt blijven.
  • Bepaalde edelstenen of kristallen hebben een aura versterkende werking. Eén daarvan is labradoriet, niet voor niets een steen waar kinderen op af komen. Zij weten nog automatisch wat goed voor hen is. Andere stenen hebben weer een engelachtige beschermende werking, zoals de seleniet.
  • Stemvorken gebruiken om je aura sterker te maken. Door stemvorken die voor dit doel gemaakt zijn in je aura te bewegen, zul je je meer ontspannen voelen. Ze geven je rust en verlichting waardoor je beter bij jezelf kunt blijven.

Zorg jij voor je eigen bescherming?

Als jij jezelf ook beter wilt beschermen tegen negativiteit, zijn de workshops “Jezelf healen met stemvorken I en II” misschien iets voor jou.
Niet alleen de stemvorken komen daar aan bod, maar ook de andere drie punten die ik beschreef.
Meer informatie vind je op https://www.karah.nl/agenda/, waar je je ook gemakkelijk online aan kunt melden.

Hoe je jezelf ook beschermt tegen negativiteit, ik wens je toe dat je jouw aandacht kan houden bij wie jij in wezen bent.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen