Berichten Karah.nl

Klankmeditaties in een nieuwe vorm

Lieve mensen, Jullie hebben in het verleden een klankmeditatie bijgewoond of hadden je aangemeld voor een klankmeditatie die door de coronamaatregelen niet door kon gaan. Als je eerder belangstelling had voor iets dat Karah je bood, ontvang je deze mail ook. De klankmeditaties zoals die er waren, komen helaas niet terug, met spijt in mijn

Lees verder »

Fijne kerstdagen en een sprankelend 2021

Ik wens je heel veel goeds toe en hoop van harte dat jij je dit zelf ook toewenst. Mag ik al dat goeds samenvatten in één woord? Liefde! Ik wens je alle liefde van de wereld toe en dat je vanuit liefde voor jezelf je licht laat sprankelen. Het leek soms alsof er weinig te

Lees verder »

Helende klankmeditaties met gongen en klankschalen

Nog 1 plaats vrij voor de klankmeditatie op 18 augustus en nog 1 op 20 augustus. de 13 zit vol. Jezelf zijn en jezelf helen, het is zo belangrijk in deze tijd. Een diepgaande klankmeditatie met de prachtige klanken van gongen en klankschalen (zowel metalen als kristallen) dragen bij aan een goede balans. Je bent

Lees verder »

Meer klankmeditaties

Lieve mensen, omdat vrijwel alle klankmeditaties voor dit jaar volgeboekt zijn, komt er iedere maand een klankmeditatie bij, op een donderdagavond. De eerstvolgende waar plaats is, is op 25 juni. Wil je ook genieten van de helende klanken van klankschalen en gongen? Je kunt gemakkelijk online reserveren via https://karah.nl/agenda/ Alle klankmeditaties zijn met inachtneming van de

Lees verder »

Ik weet niet meer wie ik ben

“Ik ben zo gewend om voor iedereen te zorgen, ik weet eigenlijk niet wie ik ben”. “Ik heb alles op materieel gebied, maar wie ben ik eigenlijk?” “Ik heb altijd gedaan wat anderen wilden en weet niet wat ik met mezelf moet.” Een paar voorbeelden uit de praktijk en alle vier zeggen ze dat dit

Lees verder »

Een nieuwe jij in een nieuwe maatschappij?

Hoe gaat het met je? Heeft het coronavirus een sterke impact op je? Heb je het gevoel dat je niet veel tegen dit monster kunt doen? Of gebruik je deze tijd om meer stil te staan bij hoe je tot nu toe geleefd hebt, wat daarin voor je van waarde was en hoe je na

Lees verder »
Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen