Bloesem remedies

Bloesemremedies

Bloesemremedies geven je ondersteuning bij innerlijke processen die te maken hebben met gevoelens, gedachten en ervaringen.

Het was dr. Edward Bach, een regulier arts die omstreeks 1930 ontdekte dat de energie van planten een helende invloed heeft op mensen die ziek zijn. Hij richtte zich daarbij niet op het genezen van de lichamelijke ziekte, maar op de mentale en emotionele aspecten van de mens. Deze beïnvloeden het verloop van een ziekte.

Bloesemremedies hebben allemaal specifieke eigenschappen die je helpen om te doen wat nodig is.
Zo is de klaproos bijvoorbeeld een verwarmende en versterkende remedie. Deze geeft je ook rust en bescherming tijdens de nacht wanneer je na een drukke dag niet goed kunt slapen.

Je kunt de remedies op verschillende manieren gebruiken.

Voor een acute situatie wordt een bloesem remedie direct vanuit een flesje ingenomen. Voor ondersteuning van een innerlijk proces wordt er een verdunning gemaakt. Dit bestaat vaak uit een mengsel van verschillende remedies en wordt een bepaalde periode ingenomen.

Bij een uitwendige behandeling op het lichaam word je lichaam gescand op verstoringen of blokkades. Bij iedere verstoring wordt op die plek een passende remedie gedruppeld. Via je aura wordt de energie hiervan opgenomen en worden verstoringen en blokkades geneutraliseerd.

Bloesemremedies van Nederlandse oorsprong.

 

Ik werk graag met de bloesemremedies van Bloesemremedies Nederland. Deze zijn gemaakt door Bram Zaalberg, samen met zijn vrouw Miep of dochter Inske, die al sinds eind jaren 70 hier mee bezig is.

De bloesemremedies die hij maakt, op dit moment zijn er meer dan 60 verschillende, worden met respect voor en in samenwerking met de plant gemaakt. Doordat ze ook nu nog worden gemaakt, passen ze bij het bewustzijn van de huidige tijd.
De laatst gemaakte bloesemremedies zijn nieuwetijds remedies en de combinaties voor de ziel.
Deze zijn niet meer altijd alleen gemaakt van de energie van planten, maar soms ook van edelstenen en bij krachtplaatsen.

Een sessie waarbij bloesem remedies worden gebruikt is een combinatie met een coaching. De bijdrage voor een sessie van ongeveer 1 1/2 uur is € 85,00.

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen