Corona protocol

KARAH training coaching en healing hanteert een Corona protocol bij individuele afspraken, trainingen en klankmeditaties:

– Je bent welkom wanneer jij en je gezinsleden/huisgenoten en de mensen die je dagelijks op je werkplek ontmoet, gezond en klachtenvrij zijn. Moet je onverhoopt een afspraak op korte termijn afzeggen omdat je niet zeker bent van je gezondheid? Dan kan de afspraak kosteloos verzet worden.
– Een coaching via een onlineverbinding met Zoom is ook mogelijk. De verbinding is beveiligd met een wachtruimte en wachtwoord.
– Kom naar de praktijk met een goede hygiënische voorbereiding. De praktijk wordt goed schoongehouden, waar nodig gedesinfecteerd en wordt goed geventileerd.

– In de praktijk houden we 1,5 meter afstand, schudden we geen handen en geven elkaar geen knuffels.
– Er is voldoende handdesinfectie en oppervlakte desinfectie aanwezig in de praktijk. Na jouw vertrek worden de materialen waar die cliënt contact mee heeft gehad (stoel, behandeltafel e.d.) gedesinfecteerd. Textiel waarmee je contact mee hebt gehad (handdoeken, laken, plaid) worden na ieder gebruik gewassen. Ook wordt de ruimte goed geventileerd.

– Bij een healing op de behandeltafel draagt Hannette Webbink een mondkapje. Voel je jezelf prettig wanneer je een mondkapje draagt? Neem er gerust één mee van huis. Een mondkapje voor eenmalig gebruik kan eventueel ter plekke gekocht worden.
– Wanneer je moet hoesten of niezen, doe dat in je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes of tissues.
– Hannette Webbink desinfecteert haar handen voordat ze koffie/thee en water voor je inschenkt. Bij een training of klankmeditatie ontvang je een eigen kan thee en kan water.

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen