Een nieuwe jij in een nieuwe maatschappij?

Hoe gaat het met je? Heeft het coronavirus een sterke impact op je? Heb je het gevoel dat je niet veel tegen dit monster kunt doen?
Of gebruik je deze tijd om meer stil te staan bij hoe je tot nu toe geleefd hebt, wat daarin voor je van waarde was en hoe je na het ‘coronatijdperk’ verder wilt gaan?

Ik ben zo blij met al die berichten over de kansen die we nu hebben om de wereld echt beter te maken, zoals het manifest van 170 Nederlandse wetenschappers. Meer biodiversiteit en duurzaamheid, minder verspilling maar meer betekenisvolle vormen van consumptie, een basisinkomen voor iedereen. Ik hoop zo dat we dit voor elkaar gaan krijgen.

Een nieuwe jij in een nieuwe maatschappij op het niveau van jouw betekenisvolle zelf.

Een vernieuwing gaat vaak gepaard met loslaten van oude negatieve patronen en/of oud zeer.
Misschien merk je het wel bij jezelf, word je je ineens bewust van dat je iets altijd al deed. En vraag je je nu af waarom eigenlijk, want het voelt niet meer goed.
Nu we meer teruggeworpen zijn op onszelf, komen dit soort dingen bij veel mensen automatisch meer naar boven.
Als het stil wordt om je heen, gaat het binnenin je leven.

Het kan zijn dat het onrustig voelt nu. Het kan vervelend zijn om te merken dat je nog steeds doet wat je altijd deed en wat je misschien al lang niet meer wilde.
Het kan ook heel goed zijn dat je al veel gedaan hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en dat je je afvraagt waarom je er nu weer mee te maken krijgt. Dan gebeurt er iets in je op verfijnder niveau.

Een nieuw tijdperk.

Zou het toevallig zijn dat deze crisis er nu is, precies tijdens de overgang van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk? Ik geloof van niet. We hebben het afgelopen jaar een aantal keren te maken gehad met flinke bewustzijnsshifts en nu krijgen we de kans om met al die shifts te groeien naar een betekenisvolle maatschappij.
Ook een nieuw tijdperk! Op meerdere niveaus dus.

Wat daar niet meer bij past komt nu naar boven om losgelaten te worden. Dat kan dus ook gelden voor oude patronen, oud zeer, oude relaties die niet meer werken enzovoorts.
Misschien wel zo oud dat het niet eens meer gaat om ervaringen uit dit leven, maar uit vorige levens die je nog met je meedraagt.

Onrust is niet erg, het hoort erbij.

Dit kan een gevoel van onrust geven en dat geeft niet. Het hoort bij een verandering. Je weet immers nog niet hoe het zal voelen na de verandering en het oude werkt ook niet meer. Onrust is niet erg, het hoort erbij.

Het kan ook zijn dat er ineens allemaal kwartjes bij je vallen, of dat je ineens informatie krijgt die je kunt plaatsen.
Waardoor je gemakkelijker iets ouds los kunt laten, of het besef krijgt dat jij echt op jouw gevoel, jouw intuïtie af moet gaan.

Wanneer jij zo’n liefdevolle bewustzijnsshift maakt, heeft dat direct gevolgen voor de maatschappij.
Wanneer jij kiest voor liefde voor jezelf, zal de maatschappij meer liefde ervaren.
Wanneer jij kiest voor een verdieping van liefde voor jezelf, zal er ook verdieping zijn in liefde voor anderen.

En voor moeder aarde en vader kosmos en alle wezens die er leven.

Fijne dag allemaal, geniet van de zon.
Lieve groet,
Hannette van KARAH.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen