Klankmeditatie 10 maart 19.30 uur

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 10 maart 2021
19:30 - 21:00

Locatie
Karah

Categorieën


Of je deze avond nu komt met de intentie voor een klankmeditatie, klankontspanning of klankhealing, de allermooiste klankschalen en gongen brengen je dichter bij jezelf en hebben een weldadige werking op je lichaam, geest en ziel.

Jouw gedachte/intentie bepaalt hoe de klanken bij je binnenkomen. Steeds vaker wijzen onderzoeken uit dat je gedachten heel veel invloed hebben op je welzijn.
Wat is dan fijner dan de zuivere klanken jouw intentie te laten versterken! Gun jezelf het allermooiste en laat de allermooiste klankschalen en gongen tot in iedere cel van je lichaam resoneren
Meerdere mensen die vaker meedoen hebben aangegeven beter te slapen na een klankmeditatie. En waar jij het nodig hebt, daar voel je het in je lichaam.

Hannette gebruikt klankschalen van hoge kwaliteit, die ook therapeutisch gebruikt worden en die zorgvuldig bij elkaar zijn gezocht.
De twee gongen  brengen je bij je ziel. Ze reinigen je aura van vervuiling, vullen het weer op met de trilling die van nature bij je hoort en brengen je chakra’s in balans.
De gongen hebben onder andere de klanken van alle chakra’s en planeten en sterrenbeelden in zich, samen vormen ze een energiestroom in al jouw bewustzijnslagen.

Zeven kristallen klankschalen in de 7 tonen van de chakra’s werken samen met de klankschalen en gongen. Daarnaast klinken windchimes, een sansula, tingsha en een ocean drum.

De meditatie duurt een uur, waarna we samen thee drinken. Een kwartier voor aanvang is de ruimte open.
Als je online een plaats reserveert zie je direct of jij een plekje hebt voor die avond.
Je bent van harte welkom!

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen