Training Live our Inner Self 2020

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 29 februari 2020 - 24 oktober 2020
09:30 - 17:00

Locatie
Karah

Categorieën


Jezelf ontwikkelen, in je kracht staan, met bewustzijn en healing, geuren, kleuren, klanken, kristallen…. en nog meer.

Wil jij in 8 dagen werken aan je persoonlijke ontwikkeling, minder stress en meer geluk ervaren? Beter functioneren op je werk en beter weten wat goed voor je is in relaties met anderen? Je vrijer voelen en het gevoel hebben dat je de regie voert over je eigen leven?
Kortom: Zijn wie je in wezen bent?
Dan is deze training echt iets voor jou.

In 8 dagen werk je aan de volgende thema’s, die gaan over:
1. Ideeën en overtuigingen.
Welke onbewuste ideeën en overtuigingen heb jij die jou, zonder dat je dat zelf in de gaten hebt, beïnvloeden? Je krijgt hier zicht op en de mogelijkheid om ze te transformeren.
2. Gevoel en emotie.
Wat is het verschil tussen iets voelen en iets beleven en waarom is dat onderscheid belangrijk? Je leert hoe je je eigen unieke persoonlijkheid verder kunt ontwikkelen door je bewust te worden van hoe emoties bij jou werken en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken.
3. Aandacht.
Alles dat aandacht krijgt, groeit en wordt mooier. Dat betekent ook dat er aandacht voor jou moet zijn en dat je weet hoe je de verschillende vormen van aandacht in je leven toe kunt passen, zodat jij kunt groeien.
4. Intuïtie.
Wanneer je intuïtie goed ontwikkeld is, maak je betere keuzes voor jezelf. Je leert manieren om beter gebruik te maken van jouw intuïtie.
5. Spiegels.
Mensen om je heen, situaties: wat jou daarin raakt betekent dat het je spiegelt, het zegt iets over jezelf. Welke soorten spiegels er zijn, hoe ze werken en hoe je ze kunt gebruiken om jezelf te ontwikkelen, leer je op één van de dagen.
6. Identiteiten.
Iedereen heeft verschillende identiteiten in zich. Soms kun je onbewust verstrikt raken in één of meerdere daarvan, waardoor je belemmerd wordt in puur jezelf zijn. Je leert ze te herkennen en die verstrikkingen eruit te halen.
7. Intenties.
Wanneer je bewust de leiding over je eigen leven wilt hebben, is het belangrijk dat je bewust leert te creëren wat bij jou past. Je leert ook hoe je onbewuste stemmetjes, die jouw ontwikkeling tegenwerken, te herkennen en te transformeren.
8. Doelen.
In deze tijd is het niet meer genoeg om intenties neer te zetten en de energie z’n werk te laten doen. Bewust gekozen doelen maken dat je zelf stappen gaat zetten in de richting van je doel. Dit thema zit niet voor niets aan het eind van de training. Je gebruikt wat je ontwikkelde in eerdere thema’s om meer zuivere en bewuste doelen te stellen.

Iedere dag zitten er ook een vorm van healing in de training.
Je ervaart de helende ondersteuning van klankschalen en gongen, je gebruikt bloesem remedies om  processen te ondersteunen en je leert hoe essentiële oliën en edelstenen samenwerken en je stemming  kunnen beïnvloeden.

Bewustwording is essentieel.
Bewustwording is essentieel tijdens de training. Wist je dat 80% van de dingen die je doet, je doet vanuit je onbewuste? Dat kan lastig zijn als je iets wil veranderen, want hoe verander je iets waarvan je niet weet waar het vandaan komt waar je last van hebt?

Tijdens de training krijg je hier zicht op, persoonlijke ontwikkeling gaat er vooral om te weten hoe iets bij jou werkt.
Je past verschillende manieren toe om informatie uit je onbewuste naar boven te halen, onder andere met visualisaties. Je creëert een beeld van jezelf zoals jij wil zijn, je krijgt zicht op de verhouding tussen je mannelijke en vrouwelijke innerlijke zelf en je krijgt zicht op je emoties waarmee je je persoonlijkheid verstevigt.

Handvatten en naslagwerk om thuis verder te gaan.
Je krijgt voldoende handvatten mee om thuis verder aan de gang te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.
Bij de training hoort een map met theorie, oefeningen en opdrachten.
Ook krijg je bloesem remedies, producten met essentiële oliën en een kristal mee voor een goede doorstroming.

Praktische informatie.
De trainingsdagen beginnen om om 9.30 uur en duren tot 17.00 uur. Een lekkere lunch is inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en wat lekkers erbij.
De bijdrage is € 895,00, inclusief de materialen die je meekrijgt en de lunches.
Betaling in termijnen is mogelijk.

De data van de training zijn de zaterdagen:
29 februari, 21 maart, 18 april, 9 mei, 6 juni, 22 augustus, 19 september en 24 oktober 2020.

Vergoeding?
Een tip voor als het voor jou van toepassing is: steeds meer werkgevers zijn bereid om buiten hun eigen aanbod naar andere opties voor coaching en persoonlijke ontwikkeling te kijken. Heb het er eens over met je leidinggevende. Het helpt vaak om te benoemen dat de training veel elementen van mindfulness bevat, dit is een goed ingeburgerde term.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops