Ik stond soms midden in de nacht te swingen met stemvorken

Ken je dat? Dat je ’s nachts wakker wordt, je aan iets moet denken en dan de slaap niet meer kunt vatten?
Ik had het een paar jaren geleden, toen ik een deel van de week werkte als jeugdbeschermer, naast mijn werk in de praktijk.
Ik had te maken met heftige situaties, die ik niet altijd zomaar los kon laten als ik naar huis ging.

’s Nachts werd ik dan wel eens wakker om onmiddellijk aan die situatie te denken en denk je dat ik dan weer gemakkelijk in slaap kon komen? Nou, vergeet het maar.

Totdat ik mijn stemvorken ging gebruiken. Dezelfde stemvorken waarmee ik een paar keer per week mijn aura reinigde en beschermde. Ik had ze nog nooit in een acute stress situatie gebruikt. Daar stond ik dan… midden in de nacht te swingen met de stemvorken om me heen.
En wat bleek….. ik sliep daarna bijna onmiddellijk in. Wat een heerlijkheid!
Ik heb ze nog vaker gebruikt, totdat ik met die baan stopte en ik gewoon lekker door kon slapen.

Nu gebruik ik de stemvorken om mezelf te healen. De vervuiling door negatieve energie uit mijn aura te halen en weer op te vullen met de juiste frequenties.
Is er dan veel vervuiling, vraag je je misschien af? Nou en of!
Wat denk je van negatieve energie, veroorzaakt door drukte of stress? Omdat we zoveel moeten tegenwoordig en het liefst ook nog super snel? Meerdere ballen tegelijk in de lucht houden?
Maar ook negatieve energie die veroorzaakt wordt door straling van draadloze apparatuur en telefoonmasten? Of gewoon elektriciteit in huis?
Ik merk het direct wanneer ik weer eens sta te swingen met de stemvorken. Het wordt gelijk rustiger in mij.

Een groep mensen die gevoelig is voor het opnemen van negatieve energie, is de groep van hoogsensitieve mensen. Hsp-ers voelen zoveel aan van een ander en kunnen dat ook zomaar overnemen. En dat gaat vervolgens in je aura zitten.
Wil ik als hoogsensitief persoon in balans blijven zonder stress, dan moet ik daar echt iets voor doen. Ik doe dat op verschillende manieren, maar mijn favoriet is toch wel het gebruiken van de stemvorken.
Zo direct werkend en zo gemakkelijk.

Op zaterdag 11 mei geef ik weer een workshop waarin ook jij kunt leren om jezelf te healen met stemvorken.
Benieuwd naar wat anderen vonden van de workshop? Hier lees je een paar reacties:

“De workshop healing met stemvorken vond ik waardevol en gezellig. Veel geleerd, een duidelijke reader , veel informatie en veel geoefend met de technieken. Nu kan ik er zelf thuis mee werken. Een fijne sfeer in de groep, echt een inspirerende dag. “
Marjolein

“De eerste workshop “healen met stemvorken” zit er op. Wat een heerlijke dag was dit. In een kleine, rustige setting aan de slag met stemvorken. Voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Het effect van het werken met stemvorken is verbluffend. Heldere en duidelijke uitleg van Hannette vanuit een overzichtelijke reader. Heerlijk om van daar uit thuis verder te kunnen oefenen en als naslag te gebruiken om hierin door te ontwikkelen. ”

Wil je er meer weten over deze workshop of wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen