Karah Methode

De Karah Methode

De Karah methode gaat over het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven: zijn wie je in wezen bent. 

Over in je kracht staan.
Over jezelf diepgaand leren kennen, over de verbinding tussen je ziel, geest en lichaam.
Over voelen dat jij goed bent omdat jij jij bent en niet omdat jij moet zijn hoe anderen dat van je verwachten.

 De methode gaat over een ontdekkingsreis in jezelf, over een proces aangaan met jezelf waarbij je de kracht die je al in je hebt, versterkt en de beperkingen die je hebt, laat gaan.
Het gaat over het bewust worden van wat er allemaal in je onbewuste opgeslagen zit aan informatie die je nu beperkt en om dat te transformeren.
Over het leren onderscheiden van hoe de energie van de verschillende stappen werkt.

Deze ontdekkingsreis geeft je veel. Je bent gelukkiger, ook als het leven even tegen zit.
Je functioneert beter op je werk, je weet wat goed voor jou is in je relatie met je partner, familie en anderen, je hebt meer energie en je bent beter in staat om nare gebeurtenissen te verwerken.

Bij burn-out verschijnselen is de methode een goede manier gebleken om in balans te komen en om patronen echt te veranderen.
En hoogsensitieve mensen hebben veel aan het herkennen van het onderscheid tussen energie van zichzelf en van de ander.

De Karah methode kent 8 stappen die gaan over:
1. Ideeën en overtuigingen.
2. Gevoel en emotie.
3. Aandacht.
4. Intuïtie.
5. Healing.
6. Spiegels.
7. Identiteiten.
8. Intenties.

 De Karah methode integreert bewustwording en healing.
Tijdens mijn jarenlange in het coachen en healen van mensen merkte ik dat juist de combinatie hiervan betere resultaten gaf dan alleen coaching of alleen healing.
Veranderingen zijn duurzamer omdat de ziel, geest en lichaam, die nauw samenwerken, in harmonie worden gebracht. 

Juist in deze tijd, waarin we met ons allen veel gevoeliger en bewuster worden, geeft de combinatie prachtige resultaten.
Waar bewustwording gaat over onbewuste gedachten, overtuigingen, ideeën en het transformeren van patronen die je belemmeren om je vrij en gelukkig te voelen, gaat healing over het weer laten stromen van je levensenergie.

De ohmpunctuur methode met klankschalen, gongen en stemvorken geeft een betere doorstroming van energie in je lichaam en aura en maakt negatieve energie los zodat dit verwijderd kan worden. De specifieke klanken geven een bilaterale stimulatie van de hersenhelften en ze raken je tot op zielniveau.

Bloesem remedies spiegelen door hun groeiwijze en eigenschappen je innerlijke natuur. Doordat ze je spiegelen word je je beter bewust van wat niet meer werkt voor je, wat nog te leren valt en wat je nodig hebt om te realiseren wat je wilt.

Aromatherapie met essentiële oliën werkt in op je herinneringen, stemmingen en emoties door hun geuren, en anderzijds hebben ze een specifieke werking in je lichaam door opname via de huid.Aromatherapie is uitstekend te combineren met de werking van edelstenen, mineralen en kristallen. Met hun kleur, structuur, samenstelling en vorm hebben ze allemaal een specifieke werking bij de ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling.

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen