Jezelf ontwikkelen…., beter in je vel zitten…., met bewustzijn en healing…., geuren…., klanken…., handmassage…., en nog meer.

Wil jij samen met anderen in 7 dagen werken aan je persoonlijke ontwikkeling, minder stress en meer geluk ervaren? Beter functioneren op je werk en beter weten wat goed voor je is in relaties met anderen? Je vrijer voelen en het gevoel hebben dat je de regie voert over je eigen leven?

Dan is deze training echt iets voor jou.
In 7 dagen werk je aan de volgende thema’s, die gaan over:
1. Ideeën en overtuigingen.
2. Gevoel en emotie.
3. Aandacht.
4. Intuïtie.
6. Spiegels.
7. Identiteiten.
8. Intenties en doelen.

Bewustwording is essentieel tijdens de training. Wist je dat 80% van de dingen die je doet, je doet vanuit je onbewuste? Dat kan lastig zijn als je iets wil veranderen, want hoe verander je iets waarvan je niet weet waar het vandaan komt waar je last van hebt?
Tijdens de training krijg je hier zicht op, persoonlijke ontwikkeling gaat er vooral om te weten hoe iets bij jou werkt.

Je past verschillende manieren toe om informatie uit je onbewuste naar boven te halen, onder andere met visualisaties.
Je creëert een beeld van jezelf zoals jij wil zijn, je krijgt zicht op de verhouding tussen je mannelijke en vrouwelijke innerlijke zelf en je krijgt zicht op je emoties waarmee je je persoonlijkheid verstevigt.

Je leert over 4  vormen van healing in de training.
Je ervaart de helende ondersteuning van klankschalen en gongen, je gebruikt bloesem remedies om processen te ondersteunen en je leert hoe essentiële olieën en edelstenen samenwerken en je stemming kunnen beïnvloeden.
Daarnaast is meditatie een onderdeel van iedere dag, nodig om je intuïtie te ontwikkelen.

Je krijgt voldoende handvatten mee om thuis verder aan de gang te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Om echt patronen te doorbreken en dingen te veranderen in je leven.

Bij de training hoort een map met theorie, oefeningen en opdrachten.
Ook krijg je bloesem remedies, producten met essentiële oliën en edelstenen mee voor een goede doorstroming.

De trainingsdagen beginnen om om 9.30 uur en duren tot 16.30 uur. Een lekkere lunch is inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en wat lekkers erbij.

De bijdrage is € 895,00 inclusief de materialen die je meekrijgt en de lunches.
Betaling in termijnen is mogelijk.

Een tip voor als het voor jou van toepassing is: steeds meer werkgevers zijn bereid om buiten hun eigen aanbod naar andere opties voor coaching en persoonlijke ontwikkeling te kijken. Heb het er eens over met je leidinggevende.

Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops