Klankmeditatie of klankhealing?

Mediteren en healing

Vanavond, 19 juni, zijn alle plaatsen bij de klankmeditatie weer bezet. Er wordt mij wel eens gevraagd waarom ik het klankmeditatie noem en geen klankhealing.

Klanken werken healend, de zuivere klanken van de klankschalen en gongen brengen de cellen in je lichaam weer in een harmonieuze trilling. Daarnaast “doen de klanken iets met je”, met name de diepe klanken van de 2 gongen brengen je echt terug bij jezelf.
Vaak hoor ik van mensen dat ze vaker een avond met klankschalen hebben meegemaakt en dat dit heel fijn was, maar dat mijn klankschalen en gongen binnenkomen.

Klankhealing.

Waarom noem ik de avonden dan klankmeditaties en geen klankhealingen?
Wanneer ik een klankhealing geef, ben ik afgestemd op jouw specifieke energie. Ik bespeel dan de klankschalen en gongen op die energie, op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
Wanneer er 5 mensen bij elkaar zijn voor een klankmeditatie, zullen de klankschalen en gongen resoneren op de energie die bij die 5 mensen samen hoort. Een soort van gemiddelde, zou je ook kunnen zeggen.

Uitzonderingen zijn er ook zoals het groepje van 5 vrouwen dat samen een klankmeditatie had geboekt op 31 mei. Die avond vond er een echte healing plaats omdat ze zich met elkaar verbonden voelden.

Wil je een klankhealing specifiek voor jouw energie, dan adviseer ik je om een aparte afspraak te maken. Daarbij we eerst bespreken wat er voor jou op dat moment speelt waar je een healing op wilt. Vervolgens krijg je stemvorken, klankschalen en gongen op en om jouw lichaam, speciaal gericht op jouw energie.
Er is dus wel duidelijk een verschil in intensiviteit van wat er gebeurt aan healing. Dus ook in het effect en duurzaamheid ervan.

Klankmeditatie.

Met een klankmeditatie wordt je met behulp van klanken naar een ander bewustzijnsniveau gebracht. Welk niveau is afhankelijk van wat jij wilt. Wil je ontspanning, dan werken de klanken op die gedachte.Wil je je bewustzijn verruimen zoals dat bij regelmatig mediteren gebeurt? Dan werken de klanken daar het beste op.
Het gaat erop dat je je op dat moment los kunt maken van dagelijkse beslommeringen, beperkende gedachten of stress.
Meer en meer mensen ervaren dat iedere maand een klankmeditatie helpt bij een meer ontspannen leven.

Jij bepaalt met welke gedachte je komt. Dat mogen diepzinnige gedachten zijn, maar hoeft niet. Twee maanden geleden was er iemand die klanksessies geeft in één van de grotere sauna complexen van Nederland om te ervaren of er verschil was. Dat verschil was er!

Voor de data van de klankmeditaties en online reserveren klik je eenvoudig op https://www.karah.nl/agenda/
In juli is er geen klankmeditatie, in augustus zijn er weer 2 waarvoor alleen op donderdag 9 nog plaats is.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen