Klankmeditatie

Klankmeditatie

Een klankmeditatie met klankschalen en gongen is echt iets voor jou wanneer je dichterbij jezelf wilt komen of behoefte hebt aan een diepe ontspanning.

Van oudsher worden klankschalen en gongen gebruikt om lichaam en geest van de mens te helen. Ze brengen je door hun puurheid terug bij je oorspronkelijke natuur. Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar wie ze in wezen zijn, is het zo fijn dat klankschalen, gongen en andere muziekinstrumenten, bij dat proces kunnen ondersteunen.

Voor de klankmeditatie gebruik ik klankschalen die zowel ondertonen, middentonen en boventonen in zich hebben. Dit is belangrijk omdat dit klankschalen zijn die geschikt zijn voor meditaties en therapeutisch werken.

Een kristallen klankschaal (getuned op het hartchakra) en 2 Aziatische gongen werken samen met de 6 metalen klankschalen en het geheel wordt ondersteund met andere instrumenten, zoals een tingsha, een ocean drum, een sansula, een windchime en een rainstick.

Je hoeft niets te doen, alleen maar de klanken te beleven Liggend op een zelfopblazende mat met een lekker plaid over je heen, of zittend, wat voor jou het prettigst is. Matten, plaids en kussens zijn aanwezig.

We beginnen om 19.30 uur, de klankschalen meditatie duurt een uur waarna we samen thee drinken.

De bijdrage is € 15,00 inclusief thee.

Voor de data en direct online reserveren klik hier door naar de agendapagina.

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops