Klankmeditaties

Een klankmeditatie met klankschalen en gongen is echt iets voor jou wanneer je dichterbij jezelf wilt komen of behoefte hebt aan een diepe ontspanning.

Van oudsher worden klankschalen en gongen gebruikt om lichaam en geest van de mens te helen. Ze brengen je door hun puurheid terug bij je oorspronkelijke natuur. Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar wie ze in wezen zijn, is het zo fijn dat klankschalen, gongen en andere muziekinstrumenten, bij dat proces kunnen ondersteunen.

Voor de klankmeditatie worden klankschalen en gongen gebruikt van de hoogste kwaliteit, die geschikt zijn voor therapeutisch gebruik.

Zeven metalen klankschalen werken tijdens de meditatie met 2 grote gongen en 7 kristallen klankschalen. Ze worden ondersteund door een ocean drum, een sansula en een windchime.

Ik stem me op jou af en laat de klanken, die op jouw energie reageren vertellen hoe ik moet spelen.
Met de gongen haal ik vervuilde energie uit je aura en vul die weer op met schone energie. De gongen gebruik ik ook om te horen welke chakra’s aandacht nodig hebben, ik speel op de frequenties van planeten en dolfijnen en walvissen. 

Met de klankschalen breng ik je energie in balans.
De klanken samen brengen je naar een dieper bewustzijn met pure ontspanning.

Er zijn 3 variaties in klankmeditaties:

Persoonlijke Klankmeditatie

Een klankmeditatie voor jou persoonlijk. Dit is de meest intensieve vorm omdat alle energie naar jou toekomt. Voor een persoonlijke klankmeditatie ben je in totaal een uur en een kwartier in de praktijkruimte. De klankmeditatie zelf duurt 45 minuten (dan heeft je lichaam genoeg gehad) waarna we samen thee drinken. De bijdrage is € 40,00. 

Klankmediatatie 2 volwassenen

Bijzonder fijn om samen te doen met een goede vrien(din) of met je partner.  Jullie zijn in totaal anderhalf uur in de praktijkruimte. De klankmeditatie zelf duurt een uur waarna we samen thee drinken. De bijdrage is € 30,00 per persoon.

Klankmeditatie met kinderen.

Er is plaats voor een volwassene of beide ouders of opa's en oma's met maximaal 2 (klein) kinderen. Jullie zijn in totaal anderhalf uur in de praktijkruimte. De klankmeditatie zelf duurt 45 minuten, wat ruim voldoende is voor kinderen. Daarna drinken we samen thee/limonade. De bijdrage is € 30,00 per volwassene en € 10,00 per kind.

Of stuur een Whatsapp via de knop rechtsonder op deze pagina. Je bent van harte welkom!

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen