Ervaar jij problemen in je relatie, op je werk of in je familie doordat je ‘anders’ bent? 
Voel jij je onbegrepen en weet je zelf ook niet hoe je met je hooggevoeligheid om kunt gaan? Hoe je krachtig kunt zijn in plaats van kwetsbaar? Dan kan deze training jouw leven veranderen.

‘Live your Inner Self’ is een 7-daagse training die je van denken naar voelen en naar energetisch ervaren brengt. Je in contact brengt met je intuïtie.
Wat nog onbewust is wordt bewust waardoor je een transformatieproces ervaart. Je gaat aan de hand van 7 thema’s naar binnen, naar je innerlijke zelf.

Wat geeft ‘Live your Inner Self’ je?
– Je aandacht is bij jezelf in plaats van bij de ander. Je herkent het wanneer de gevoelens en emoties van een ander jouw vertrekpunt zijn en kunt dat veranderen.
– Je herkent welke ideeën en overtuigingen over jezelf je helpen en welke je in de weg zitten. Je leert een methode om belastende overtuigingen uit de weg te ruimen.
– Je bent meester over je emoties in plaats van andersom.
– Je bent je bewust van je intuïtie en leert hoe je die kunt ontwikkelen.
– Je bent je bewust van hoe contacten met anderen werken voor jou. En hoe je in contacten met anderen krachtiger kunt zijn.
– Je leert te creëren vanuit het hier-en-nu, de regie over je leven te hebben.
– Vanuit de vorige thema’s bepaal jij je doelen die passen bij wie jij in wezen bent. En je gaat daadwerkelijk stappen zetten om die doelen te bereiken.

Bij de training hoort een map met theorie, oefeningen en opdrachten.
Ook krijg je bloesem remedies, producten met essentiële oliën en edelstenen mee voor een goede doorstroming.

De trainingsdagen beginnen om om 9.30 uur en duren tot 16.30 uur. Een lekkere lunch is inbegrepen, uiteraard ook koffie/thee en wat lekkers erbij.

De bijdrage is € 895,00 inclusief de materialen die je meekrijgt en de lunches.
Betaling in termijnen is mogelijk.

Een tip voor als het voor jou van toepassing is: steeds meer werkgevers zijn bereid om buiten hun eigen aanbod naar andere opties voor coaching en persoonlijke ontwikkeling te kijken. Heb het er eens over met je leidinggevende.

Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops