Opleiding tot professional in energetisch werken

Zomer: tijd voor nieuwe ontwikkelingen zoals een opleiding tot professional in energetisch werken. Ik word er zo blij van!

In de praktijk is het even wat rustiger tot eind juli en waar het stil wordt om je heen, gaat het binnenin je meer leven. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor mij als voor jou en voor iedereen.

Anderhalf jaar geleden begon ik met de training Karah Basis, die nu door 2 groepen is gevolgd. De eerste groep vroeg al gelijk om een vervolg en er borrelde van alles in mij, maar ik kon het nog niet genoeg vormgeven.
Tot nu!

Naast de training Karah basis en Karah Master die in september starten, komen er workshops “Zelfwaardering” en “Ja…maar”.
En natuurlijk blijven de oude vertrouwde klankmeditaties, minimaal 2 keer per maand.

En helemaal nieuw en misschien wel mijn grootste trots: Het is nu mogelijk om opgeleid te worden tot professional in energetisch werken. Of je dat therapeut/healer gaat noemen, of begeleider of nog wat anders is jouw keuze. Ook de manier waarop jij een praktijk vorm wilt geven is jouw keuze.
Ik geef je op mijn manier door wat ik in een dikke 30 jaar aan professionele ervaring heb opgedaan.

De opleiding bestaat uit 3 leerjaren van verschillende trainingen. De eerste is Karah Basis, de tweede Karah Master, de derde Karah Coach (deze naam kan nog veranderen).

Karah Basis is gericht op jezelf leren kennen, diepgaand en verfijnd. Deze training is gericht op jezelf waarmee je beter in je kracht komt te staan.

Karah Master gaat over leiderschap nemen over je eigen leven. Het verschil tussen energie naar binnen gericht (voor jezelf) of naar buiten gericht (voor een ander). Het energetische stuk van Karah Basis krijgt een diepere dimensie. Je maakt een begin met bewust energie te lezen.

In de training Karah Coach leer je hoe je op een zorgvuldige, deskundige en betrouwbare manier mensen kunt begeleiden. Energie lezen kunnen een heleboel mensen. Energie lezen zonder allerlei onbewuste projecties die gaan over jezelf is een ander verhaal.
Je leert er te zijn voor de cliënt, de cliënt is er niet voor jou.
Je leert je energie naar buiten te richten, ondernemer te zijn.

Karah Coach kun je alleen volgen als je Karah Basis en Karah Master hebt gedaan.
Karah Basis en Karah Master zijn ook gewoon fijn om jezelf te gunnen.

Meer informatie volgt de komende weken. Ik houd je via facebook op de hoogte en eind juli vind je ook alles terug, met bijbehorende data op de website https://www.karah.nl/

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Veneweg 103 B
7946 LH  Wanneperveen
tel. 06-81602606
info@www.karah.nl
www.karah.nl


Ons privacybeleid:
Klik hier om te bekijken

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier. Lees meer…

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops