Samen voor een betere wereld

Wat zal 2018 ons gaan brengen? En wat zullen wij 2018 gaan brengen?
Het komende jaar is numerologisch het meestergetal 11. Een 1 geeft weer een nieuw begin aan in de cirkel van het leven en je persoonlijke groei. Het gaat over autonomie, over uniek zijn, over leiderschap over je eigen leven.
Tweemaal een 1 geeft ook verbinding aan. Je bent niet alleen, maar verbonden met anderen.

Tweemaal een 1 geeft dat je deze energie sterker kunt voelen en dat blijft het hele jaar zo. En er is meer!
De nacht van 1 op 2 januari geeft weer een volle maan en het is weer een supermaan, de sterkste van het jaar en ook nog in het gevoelssterrenbeeld kreeft.
Het universum, ons gezamenlijke bewustzijn geeft ons met deze energieën een heel mooie start van een nieuwe fase in persoonlijke groei.

Jezelf zijn, je volledige potentieel leven, in verbinding met anderen. Samen een betere wereld creëren door jezelf te laten groeien.

Karah groeit ook door in deze energie. De training Karah Basis en de nieuwe training voor dit jaar Karah Master geven je inzicht in wie je in wezen bent en geven je leiderschap over je leven vanuit je hart.
Meer hierover in het volgend bericht begin januari.

Ook Karah werkt in verbinding met anderen. Op 13 januari zijn we samen met ongeveer 50 andere ondernemers die zich verbonden voelen met bewust en duurzaam leven op de Bewust Leven Beurs in Meppel.
De school Stad en Esch biedt ons alle ruimte om van 11.00 uur tot 16.00 uur bezoekers te verwelkomen en te vertellen over ons werk, onze drijfveren, onze intenties. Net zoals 2 jaar geleden is de beurs gratis toegankelijk.

Mijn wens voor dit jaar: “Samen een betere wereld creëren, beter voor onszelf, voor anderen en voor de aarde zorgen zodat we samen aan een mooiere wereld blijven bouwen.”

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen