Soundhealing

Klankhealing is een behandeling die gegeven wordt met behulp van speciale stemvorken, metalen en kristallen klankschalen, en Chinese gongen.

Het is een zachte maar krachtige methode om de harmonie tussen geest, ziel en lichaam te herstellen.

Emoties en gevoelens worden niet alleen in onze hersenen verwerkt, maar je lichaam en aura reageren daar ook op. Stress, een trauma, angst: de gevolgen daarvan zijn merkbaar en zou je het meten, dan zou je zien dat je trillingspatroon grilliger is onder invloed van stress.
Klanken en trillingen die passen bij de natuurlijke staat van jouw lichaam, brengen een diepe ontspanning, waardoor je meer jezelf kunt zijn.

De trillingen van de stemvorken brengen je tot op celniveau weer in je oorspronkelijke staat. Emotionele gifstoffen, die in het lichaam opgeslagen liggen, kunnen door de juiste trilling uit het lichaam en aura afgevoerd worden.
Daardoor ervaar je meer rust, krijg je meer energie waardoor je meer in je kracht staat en ben je ook beter bestand tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Klankhealing is een prachtige aanvulling op coaching vanwege de bijzondere invloed van trillingen op je gedachten.

Water heeft een bewustzijn dat je kunt beïnvloeden.

De Japanse onderzoeker Masaru Emoto heeft aangetoond dat water van structuur verandert door positieve woorden, gedachten, emoties, of verschillende soorten muziek. De waterkristallen kijgen dan een mooi patroon.
Dat geldt dus ook voor het water in je cellen (70% van jouw lichaam bestaat uit water) waarmee je dus zelf de structuur van je eigen trillingspatroon kunt verbeteren en dus meer in je kracht staan.

Je kunt kiezen voor een op zich staande behandeling, waarbij mijn intuïtie mij aangeeft wat je op dat moment nodig hebt.
Wil je de positieve effecten van soundhealing optimaal ervaren, dan zijn 4 behandelingen nodig, steeds met tussenpozen van 3 tot 4 weken.
Bij iedere behandeling wordt er dan dieper in je trillingslagen gewerkt, met steeds verfijndere stemvorken.

Ik werk, naast de stemvorken, met 4 metalen klankschalen, 7 kristallen klanksschalen en 2 Chinese gongen van 80 en 70 cm doorsnee.
Drie metalen schalen hebben alle drie een ondertoon, middentoon en boventoon in zich hebben waarmee alle chakra’s en het hele aura bereikt worden.
Iedere van de 7 kristallen klankschalen heeft de toon van een chakra. 
De gongen zijn speciaal gemaakt voor de klankhealing en zijn heel krachtige instrumenten om je weer je oorspronkelijke trilling terug te geven.

De bijdrage voor een klankhealing van ongeveer 1 1/2 uur is € 95,00.

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen