Verband tussen emoties en de hete zomer?

Wat hadden we een hete zomer, had jij het ook zo warm? Ik ga al zo’n 30 jaar op vakantie naar Engeland en nog nooit was het er zo’n hoge temperatuur als dit jaar.
Zouden we nu dan toch echt te maken te hebben met een klimaatverandering?

En ik vraag me af of wij met onze emoties invloed op zulke sterke veranderingen in de natuur hebben? Is er een verband?

Wat me altijd is bijgebleven is dat die link gelegd werd bij een opleiding die ik volgde. Het was “Wij veroorzaken zelf de klimaatverandering door onze verhitte emoties, door oorlogen te voeren”.
En wat mij bij blijft, daar is meestal toch wel iets mee.

De laatste keer dat het achter in de 30 graden was, was in 1944. Inderdaad, toen was het oorlog, net als er nu oorlogen zijn in de wereld. De meest recente is de handelsoorlog die Trump ingezet heeft.
Als je dan bedenkt dat oorlog over verhitte emoties gaat , zou het dan toch kunnen zijn dat wij meer invloed op de natuur hebben dan wij denken? Zijn wij toch mede veroorzakers van deze hitte?

Veranderingen door kosmische invloeden.

In de overgang van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk van de 3e dimensie naar de 5e, wordt de energie anders en daarmee ook ons bewustzijn.
Numerologisch is 2018 een sterk jaar (twee enen, waarbij een 1 staat voor een nieuw begin en 11 is een meestergetal waardoor die energie sterker is).
Daarnaast zijn er al verschillende maans- en zonsverduisteringen geweest, die allemaal hun eigen specifieke invloed hebben.
Twee weken geleden, 8-8-2018, was er weer de opening van de Leeuwenpoort, die ieder jaar een golf van meer licht en een verhoging van frequentie naar de aarde brengt.
De vrouwen die de dag daarna deelnamen aan een klankmeditatie in mijn praktijk, hebben dat gevoeld.
Klankschalen die eerder niet samen konden werken, deden dat nu wel via de kristallen klankschaal van het kruinchakra.

De energie voor bewustzijn en liefde wordt sterker.

Deze energieën nodigen je uit om te zijn zoals je in wezen bent. Jezelf lief te hebben zodat je anderen lief kunt hebben zoals jezelf.
Het nieuwe tijdperk en de nieuwe dimensie gaan namelijk over liefde. Het gaat niet meer over volgeling zijn of klakkeloos afgaan op wat een ander of een groep anderen zegt.
Het gaat over dat jij vanuit liefde voor jezelf samen kunt zijn met anderen en in harmonie kunt leven met alles wat natuur is.

Weer terug bij het verband tussen de natuur om ons heen en onze innerlijke natuur. Hoe kan het dat er geen verband bestaat?
Draai het eens om: de natuur om ons heen maakt dat ons lichaam, onze geest en ons gedrag zich aan gaat passen, dan is het toch ook logisch dat dit andersom ook gebeurt?
Dat alle heftigheid in de wereld heftigheid veroorzaakt in de natuur?

Deze heftigheid is nodig omdat in deze tijd allerlei karma en onverwerkte ellende in een recordtempo naar de oppervlakte komen om uitgewerkt en getransformeerd te worden.
Zolang we ons maar bewust zijn van dat we op weg zijn naar het aquariustijdperk en de 5e dimensie, kunnen we omgaan met die heftigheid.

Een milder klimaat, mild zijn voor jezelf. 

Liefde is daarbij de oplossing en dat begint met mild zijn naar jezelf.
Hoe doe je dat?
Door te stoppen met oordelen over jezelf. Om zo af en toe nieuwsgierig waar te nemen hoe iets werkt bij je in plaats van te oordelen of het goed of fout is.
En jezelf diepgaand te leren kennen en te accepteren dat jij bent wie je bent. Jezelf te erkennen als mooi mens zodat je niet steeds de erkenning bij een ander hoeft te zoeken.

Mild zijn maakt je geest zacht, maakt je lichaam zacht. Maakt dat je levensenergie beter kan stromen en je intuïtie beter kan werken.
Als wij meer liefde ontwikkelen en uitdragen, zal de natuur daarop reageren.

De natuur heeft mildheid nodig nu. De wereld heeft mildheid nodig nu, wij hebben als mens ook mildheid nodig nu.
Verbeter de wereld. Help de natuur. Begin bij jezelf!

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen