Wat is coaching

Alle kracht zit al in je, vaak onbewust.

Coaching bij KARAH gaat over jezelf diepgaand leren kennen. Over je onbewuste naar voren halen. Het gaat niet over even snel wat handvatten krijgen om weer door te kunnen, dat geeft altijd maar een tijdelijke oplossing. Jezelf diepgaand leren kennen is een proces dat duurzame veranderingen geeft. 

Hannette gebruikt verschillende methoden om je te begeleiden:

Gesprek.

Het gesprek is er om van het denkniveau naar het gevoelsniveau te gaan, om daarna naar je diepere onbewuste zelf te gaan. Het is een goed begin om je bewust te worden van de essentie van wat er speelt op dat moment.
Hannette begeleidt je vanuit haar goed ontwikkelde intuïtie en helderheid, waardoor de essentie snel duidelijk is. 

Energie lezen.

Energie lezen (reading) is bedoeld om bij verschillende bewustzijnslagen te komen waar je met een gesprek niet bij komt. 
Hannette stemt zich af op je onbewuste en neemt helderwetend of heldervoelend waar welke informatie voor jou belangrijk is. 

Een energielezing kan tijdens een sessie maar ook buiten een sessie om. In dat geval leest Hannette de energie op meerdere bewustzijnslagen en komt er vaak meer informatie vrij.

Wanneer de essentie helder is en wat daarin belemmerend werkt voor jou, gaan we verder naar healende vormen. Bijvoorbeeld blokkades of vastzittende energie opheffen, traumatische ervaringen neutraliseren.
In ieder geval je levensenergie weer laten stromen.
Dit kan door een visualisatie of door een healing.

Visualisatie.

De term visualisatie dekt niet de lading van wat er gebeurt, maar de meeste mensen kunnen zich er wel iets bij voorstellen. Het is een procedure van een combinatie van een visualisatie en een bepaalde manier van vragen stellen. Hiermee komt er informatie uit je onbewuste naar voren  en verschuift naar een andere plek in je bewustzijn, waardoor je meer vrijheid en ruimte krijgt.

Hannette werkt met de volgende procedures:

 • Regressie. Hierbij komt er traumatische informatie uit vorige levenaspecten of uit innerlijke kindaspecten naar voren. Het trauma wordt zichtbaar en vervolgens geneutraliseerd. 
  Bij deze manier van regressie ga je niet herbeleven.
 • Entiteiten opsporen en verwijderen.
  Entiteiten haken aan bij iemand die een onbewuste overtuiging over zichzelf heeft die niet van die persoon zelf is, maar aangeleerd en als waarheid aangenomen.
  Door deze overtuiging op te sporen worden entiteiten zichtbaar en kunnen ze verwijderd worden.
 • Bungalowpark van emoties. 
  Deze procedure is een mooie manier om meester te worden over je emoties. Emoties krijgen een eigen plek en geven vorm aan je persoonlijkheid.
 • Boomsessie. 
  Deze procedure geeft mensen, die een hardnekkig probleem met zich meedragen dat maar niet weggaat. Het is ook een mooie procedure voor mensen die moeite hebben om een bepaald probleem te voelen. Dit kunnen bijvoorbeeld familie energieën zijn, die van generatie op generatie worden overgedragen.
  Bij een boomsessie ruim je veel op, soms uit vorige levens.
 • Gebonden lijnen opschonen. 
  Als je ooit met iemand (of een plek) een verbinding had en de belangen daarvan zijn bij één van beide veranderd, kunnen er gebonden lijnen ontstaan. Je blijft dan nog verbonden met iemand terwijl dit niet meer goed is voor jou.
  Je schoont zo’n vervuilde energetische lijn op en maakt die vrij.
 • Kampvuur van onvoorwaardelijke liefde.
  Een kampvuursessie is voor mensen die een hardnekkige pijn of verdriet met zich meedragen die geleid heeft tot een verharding (eelt op het hart). Tijdens de procedure wordt er veel opgeschoond en kan het hart weer mild worden.
Opstellingen.

Een opstelling is een heel effectieve methode om verschillende energieën te ervaren, die te maken hebben met jouw probleem.
Vaak gaat het hierbij om problemen in je relatie, familie of werk.

Hannette werkt met individuele opstellingen met kaarten, in plaats van representanten die aanwezig zijn.
Het voordeel hiervan is dat jij als cliënt intuïtief uit een groot informatieveld kunt putten en jezelf verbindt met wat iemand (voorgesteld door een kaart) jou door wil geven.

De bijdrage voor een coaching sessie van anderhalf uur bedraagt € 95,00. 

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen