Wie is ….

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werkt Hannette Webbink vanuit de verbindingen van psychologische coaching met energetisch werken.
Ze is een specialist op het gebied hooggevoeligheid.

Hannette vertelt over zichzelf:
Oorspronkelijk ben ik opgeleid als cultureel werker (MBO), Maatschappelijk werker (HBO) en Gespecialiseerd Maatschappelijk werker (VO niveau). 

Tot 2009 werkte ik als gespecialiseerd maatschappelijk werker waarbij ik cliënten ondersteunde die te maken hadden met ingrijpende situaties, zoals vastlopen in werk of relatie, huiselijk en seksueel geweld, kindermishandeling, ongewenste kinderloosheid, identiteitsproblemen na adoptie en ongewild verlies van contact met kinderen of andere familieleden. 

Van 2004 tot 2013 heb ik energetische opleidingen gedaan:
Opleiding Intuïtief Begeleiden, die opleidt tot zuiver energielezen en intuïtief begeleiden. 
Avé Tara: vervolgopleiding die gericht is op begeleiden bij het onbewuste van cliënten. Bijvoorbeeld begeleiden bij een regressie, bij het verbreken van gebonden lijnen tussen mensen of bij het transformeren van onbewuste overtuigingen en entiteiten.
Opleiding tot Klank- en resonantietherapeut.
Opleiding tot Bloesem remedie therapeut.
Opleiding tot Aromatherapeut.
– Daarnaast deed ik allerlei trainingen en cursussen. Een paar daarvan gebruik ik in mijn praktijk : Reiki, Emotional Freedom Techniques, werken met Edelstenen en Kristallen.

Ik heb dus 2 fases gehad in mijn beroepsontwikkeling. De ene gericht op het psychosociaal begeleiden van mensen, de ander gericht op begeleiden bij de onbewuste psyche en healing. 
De keuze om deze twee te verbinden kwam vanuit de ervaring dat psychosociaal coachen al heel veel verandering geeft, maar wanneer het gecombineerd wordt met healing (het weer laten stromen van je levensenergie), dat het dan veel duurzamer resultaten geeft.

Je ziet in deze opsomming geen opleiding staan voor hooggevoeligheid, terwijl ik daar wel specialist in ben.
Bij alle opleidingen hierboven was zelfreflectie een heel belangrijk item en essentieel om een goede coach/therapeut te kunnen zijn.
Een uitgebreide studie van mijzelf als hoogsensitief persoon en van mijzelf in relatie tot anderen, én een studie van het verschil tussen hoogsensitieve mensen en niet-hoogsensitieve mensen heeft mij veel meer inzicht gegeven dan welke opleiding dat ook had kunnen doen. De boeken van Elaine Aaron, die het eerst schreef over hoogsensitiviteit, hebben me in het begin op weg geholpen.
Vanaf 2004 ben ik hier structureel mee aan de gang gegaan en dat blijft een studie die levenslang is. Want ook mijn bewustzijnsniveau blijft zich ontwikkelen, net als die van jou

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen