Zijn zoals je in Wezen bent!

Zijn zoals je in wezen bent!

Zijn zoals je in wezen bent!

We zijn over de helft van het jaar 2017, hét jaar waarin je uitgenodigd wordt om te leven zoals je in wezen bent.
Ik merk hoeveel mensen daar behoefte aan hebben. De training Karah Basis start 30 september voor de tweede keer en net als bij de eerste training waren er al aanmeldingen nog voordat ik de data bekend had gemaakt.

We zitten in de overgang van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk.
Tijdens het vissentijdperk was de groep belangrijk, bijvoorbeeld kerken en andere instituten. Het aquariustijdperk gaat over liefde en vertrouwen en vanuit daar de verbinding  en samenwerking met de ander aangaan.
Veel mensen voelen dit. Niet altijd al bewust maar het onbewuste laat dat ook goed merken. Leven vanuit oude patronen en overtuigingen die gebaseerd waren op “moeten” en angst werken niet meer. Mensen komen in opstand tegen machtsmisbruik, zelfverrijking  en onrechtvaardigheid.

 

Zijn zoals je in wezen bent!

Zijn Zoals Je In Wezen Bent!

Patronen doorbreken.

Misschien ben jij ook wel iemand die erg gericht was op de groepsenergie in het vissentijdperk.
In dit jaar van verandering loop je dan langzamerhand vast als je patronen vanuit die energie niet doorbreekt. Dat kan zich bijvoorbeeld uiten in onrust in jezelf, veel stress, vermoeidheid, relatieproblemen of burn out verschijnselen.

Als jij ook merkt dat je niet genoeg jezelf kunt zijn, is het nu de juiste tijd om te veranderen. Je onbewuste blokkades op te heffen. Verwarringen ont-wikkelen. Transformeren en loslaten. Van jezelf te houden en jezelf te gunnen om meer vrijheid te ervaren, meer innerlijke rust, meer geluk, meer energie…

Jezelf zijn.

De training Karah Basis maakt je bewust van wie je in wezen bent en hoe je kunt leven zoals dat bij jou past.
Uniek hierin is de combinatie van bewustwording en healing. In 8 dagen wordt je bewust van hoe overtuigingen bij jouw werken. Hoe emoties bij jou werken. Hoe je je aandacht kunt richten op wat jij wilt creëren. Er is healing met klank, kleur, geur, bloesem remedies en kristallen. klik hier om meer te lezen over Karah Basis.

Het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven is Zijn zoals je in Wezen bent!

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hannette Webbink

Als oprichter van Karah, centrum voor training, coaching en healing, werk ik , Hannette Webbink, vanuit fijngevoelige bewustzijnslagen, een goed ontwikkeld intuïtief vermogen en heldere gaven.

Ik ben een specialist op het gebied van hoogsensitiviteit en werk op een liefdevolle en doeltreffende manier.
Lees meer…..

Scroll naar top

DOWNLOAD JE EIGEN eBook

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops

Chat openen