Coaching

Alle kracht zit al in je, vaak onbewust.

Coaching bij KARAH gaat over jezelf diepgaand leren kennen. Over je onbewuste naar voren halen. Het gaat niet over even snel wat handvatten krijgen om weer door te kunnen, dat geeft altijd maar een tijdelijke oplossing. Jezelf diepgaand leren kennen is een proces dat duurzame veranderingen geeft. 

Een sessie volgens de  KARAH methode kent 2 fasen: Een deel coaching en een deel healing. Deze twee lopen in elkaar over omdat de manier waarop ik coach (energetisch coachen) op zich al healend werkt.
Ik maak gebruik van verschillende methodes. 

Gesprek.

Het gesprek is er om van het denkniveau naar het gevoelsniveau te gaan, om daarna naar je diepere onbewuste zelf te gaan. Het is een goed begin om je bewust te worden van de essentie van wat er speelt op dat moment.
Ik begeleid je vanuit mijn goed ontwikkelde intuïtie, waardoor we snel bij die essentie uitkomen.  Jij vertelt en ik stem me op jou af om in contact te zijn met jouw bewuste en onbewuste.

Energie lezen.

Energie lezen (reading) doe ik om bij bewustzijnslagen te komen waar je met een gesprek niet bij komt. 
Ik kan me afstemmen op verschillende bewustzijnsniveaus en intuïtief, helderziend of heldervoelend neem ik waar welke informatie voor jou belangrijk is. 

Wanneer de essentie helder is en wat daarin belemmerend werkt voor jou, gaan we verder naar healende vormen. Bijvoorbeeld blokkades of vastzittende energie opheffen, traumatische ervaringen neutraliseren.
In ieder geval je levensenergie weer laten stromen.
Dit kan door een visualisatie of door een healing.

Visualisatie.

Bij een visualisatie zit je met je ogen dicht en word je door mij naar je onbewuste geleid en naar de essentie van jouw vraag.  
Ook hier ben ik op jou afgestemd en begeleid ik je om het belemmerende onbewuste stuk naar voren te krijgen. Daarna kan die belemmering geneutraliseerd of geheald worden.

Er zijn verschillende soorten visualisaties. Regressie naar een vroeger deel in je leven of naar een vorig leven is een bekend voorbeeld. 
Een ander voorbeeld is het opsporen en behandelen van entiteiten en zo zijn er nog een aantal.

Healing.

Bij een healing maak ik gebruik van een massagetafel, waar je gewoon met kleren aan op ligt.
Er zijn meerdere healingsvormen die ik gebruik, maar altijd werk ik met mijn intuïtie, heldere gaven en helende handen. Ik geef universele helende energie aan jou door.

Daarbij maak ik gebruik van andere healingsvormen, waarvan klankhealing de meest gebruikte is. 
Daarnaast maak ik gebruik van de ondersteunende healing van bloesem remedies, essentiële oliën en edelstenen/kristallen.

De bijdrage voor een sessie coaching cq healing van ongeveer anderhalf uur is € 85,00. 
Kosten voor een sessie met een uitgebreide energielezing vooraf zijn € 120,00.

Scroll naar top

Voordat je weggaat

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van alle trainingen en workshops